+381 64 935 90 90
info@gmc.rs

ASCONA

Betonski bazeni, bazeni od polistirol sistemskih blokova koji se nalivaju betonom ili obicnih betonskih blokova dodatno ojacanih betonskim serklazem i omalterisani produznim malterom, na vec ugradjenoj betonskoj ploci, omogucavaju brzu i jednostavnu gradnju bazena.

Pod i zidovi bazena se oblazu sintetickim filcom, a vodonepropustnu funkciju preuzima PVC folija  ALKORPLAN 2000 - 1,5 mm debela. Na gradiliste se doprema u rolnama sirine 1,65 i 2,00 m. Oblikuje se prema formi bazena, za gornji rub bazena - u koji su prethodno hamerslag tiplovima pricvrscene iksne presvucene folijom, i medjusobno se spaja toplotom i folijom u tecnom stanju. Vek trajanja ove folije mnogostruko prevazilazi date proizvodjacke garancije. U koliko bazen ima stepenice za silazenje, njihova gazista se oblazu neklizajucom folijom.

Za razliku od betonskih bazena cije skoljke se oblazu plocicama, oprema koja se ugradjuje u skoljke bazena cija skoljka se oblaze folijom, mora da ima fabricki proizvedene flanse za tihtovanje - spajanje s folijom na mestima prodora.

Nasi strucnjaci ce zajedno sa vama izabrati tehnicku opremu: od filterskog postrojenja, osvetljenja, stanice za masazu i plivanje protiv struje - do ostalih atrakcija.