+381 34 330 314
+381 64 246 18 88
info@gmc.rs

O nama

"GMC" doo Kragujevac formirano je 2001. godine. Osnovni moto u nasem poslovanju je da samo roba i usluga najboljeg kvaliteta moze da zadovolji ukus kupca.

Iz tih razloga nas prodajni i usluzni program ukljucuje robu najboljih i najiskusnijih zapadnoevropskih proizvodjaca bazenske opreme i tehnike. To su pre svega nemacki "MERANUS", "Swim-tec", "MTH" i "Speck", a potom "ASTRAL - FLUIDRA", "Cepex", "Dapra", "Renolit" itd.

Bez obzira na vasa znanja i materijalne mogucnosti, preporucujemo vam da kod opredeljivanja za kupovinu bazena uvazavate savete nasih strucnjaka, koji ce vam predloziti odabir terena, pripremu podloge, kao i kupovinu i montazu odgovarajuce opreme.
Takodje, nase dosadasnje iskustvo moze vam biti od pomoci kako vas postojeci bazen rekonstruisati da zadovolji aktuelne estetske i zdravstvene norme, pre svega po strogim DIN i EU standardima.

Pored prodaje i montaze bazenske opreme i tehnike, nudimo vam izuzetno pouzdanu hemiju za odrzavanje kvaliteta bazenske vode.

Ako se odlucite za "G M C" Kragujevac kao partnera u osmisljavanju i gradnji vaseg bazena za kupanje, oduzicemo vam se ugradnjom visokokvalitetne i dugotrajne opreme koja ce priustiti carobne trenutke i beskrajno uzivanje clanova porodice i prijatelja u vasem bazenu.

Galerija